Home

                         

 

              Koningspaar 2018,

     Rien Claassen en Antoinette

  

              Vleesschalenactie                                                      

       Gemeentekoningschieten        Mariakapel, 75 jaar


 

NK Kruisboogschieten wip 2017

 

              


   
Welkom op de website van het
St. Anthoniusgilde Beers.

Ik heet U van harte welkom op de website van het St.Anthoniusgilde uit Beers in Noord Brabant. Mijn naam is Rien van Haren en ik ben sinds 2004 staande deken van dit gilde.

Ik ben trots op ons gilde, op de goede onderlinge verhoudingen, maar zeker ook op de sportieve prestaties van onze (jeugd)leden, zowel in de onderlinge competities, als bij de regionale en landelijke wedstrijden en tijdens de gildedagen. 

Wij hebben het voorrecht dat wij kunnen beschikken over een mooie accommodatie die bestaat uit een groot gildeterrein met schutsbomen voor het jaarlijkse koningschieten en voor de wedstrijden kruisboogschieten ’op de wip’. We hebben een clubhuis,schutterskwartier ‘Crotos’, waar je je snel thuis voelt door de gezellige sfeer die mogelijk wordt gemaakt door de goede zorgen van de beheerders: onze gastvrouwen en gastheren. Het clubhuis beschikt ook over een schietaccommodatie met zeven wedstrijdbanen voor het kruisboogschieten ‘vlak’. En dit alles is niet mogelijk zonder de niet aflatende inzet van onze leden; de gildebroeders en gildezusters. Kijkt U eens rustig rond op onze website en verbaas U over de rijke geschiedenis van ons gilde en de vele activiteiten die wij ondernemen.

Ik wens U veel kijk- en leesplezier en hoop U ook ‘in het echt’ te mogen ontmoeten bij een van onze gilde activiteiten. U vindt de .aankondigingen daarvan op deze site.

Met vriendelijke gildegroet,
Rien van Haren,
staande deken


        
  

         
 

               

     

Beschermheer Baron Frans van Hövell tot Westerflier

   

   

Wim Keijzersschild

   

Hoofdvaandel


      Heilige St. Anthonius

    

            Jaarprogramma 2018